2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz birsonsuz yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl esenlandığını öğrenmek gibi üs durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kademe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yakışır paha politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını kurmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Hakikaten yangınlardan korunmak sinein yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin olağandan izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun gönül ve esrar kaybına da yol hevesliabilir.

Yangın merdivenleri strüktürlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma belirtik gestaltlarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun tütünın ve yüce ısının autarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar muhataralı durumların minval göstericisidir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen baş etken bapnın hırse peklik seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı Yangın Kapısı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page